Overblog Suivre ce blog
Administration Créer mon blog
Rachid Taha - Ecoute moi camarade (на македонски)

Rachid Taha - Ecoute moi camarade (на македонски)

О шлушај ме другаре Остави ја оваа девојка Ќе те споболи И долго ќе страдаш Реф X2: Добро знам дека ја сакаш Ти си и дал твојта душа Не верувај веќе на својте ветувања Никогаш нема да те сака И ако имаш сто години Со тебе играла двострано Ќе се промени...

Lire la suite