Rachid Taha - Ecoute moi camarade (на македонски)

Publié le par ya-du-monde-aux-balkans

 
О шлушај ме другаре
Остави ја оваа девојка
Ќе те споболи
И долго ќе страдаш
 
Реф X2:
Добро знам дека ја сакаш
Ти си и дал твојта душа
Не верувај веќе на својте ветувања
Никогаш нема да те сака
И ако имаш сто години
Со тебе играла двострано
Ќе се промени во секој момент
 
Не е за твојте убави очи
Ако ти зеде раката
Ти сакаш да глумиш Ромео и Јулија
Ама таа само мисли на нејзините лјувовници
 
Реф
 
Стануваш пијаница
Поради едно мало девојче
Ти што мислиш дека си паметен
Извини
На вистина си многу глупав
Господине Гулаб
 
Но кој е другаре?
Зборувам сам
Никој не е тука
Па онда јас сум другаре
Глупавот
И еве ме
 
Реф

Commenter cet article